Gokwijzer

Theme park

Stel je voor dat je in een pretpark of op de kermis bent en je op allerlei manieren geld kunt winnen: dat is in het kort de omschrijving van gokkast Theme Park. In dit videoslot met 5 rollen, 3 rijen en maar liefst 50 winlijnen beleef je urenlang speelplezier. De symbolen die er op de rollen verschijnen zien er erg vrolijk en kleurrijk uit. Naast de standaard 10, J, Q, K en A zie je ook onder andere afbeeldingen van botsautootjes, vliegtuigjes en kermispaarden.

Er zijn bij gokkast Theme Park Stacked Wild substitutions (dat zijn wilds die de gehele rol kunnen beslaan), een hijskraan feature (waarbij de welbekende hijskraan van de kermis een knuffel die munten waard is opvist voor je) en daarnaast zijn er ook nog erg leuke bonusgames te spelen. Bij drie scatters speel je de Theme Park Ticket Game. Dat is een wiel waarmee tickets te verdienen zijn die je kunt inwisselen bij maar liefst zes spectaculaire bonusgames waar vooral veel munten mee te verdienen zijn. Maak een keuze uit de bonusgame van je voorkeur, dat ook deels afhankelijk is van het aantal tickets dat je gewonnen hebt. Verschijnt op de rollen het bonuswiel, dan maak je door een spin daaraan te geven kans op extra tickets of direct toegang tot een bonusgame.

Je zult begrijpen dat gokkast Theme Park heel wat meer is dan alleen een standaard gokkast. Het zijn vooral de extra games die het spelen nog leuker maken en je zal je dan ook niet snel vervelen. Maar dat doe je eigenlijk nooit op de kermis toch?

Theme park gokkast