Gokwijzer

Victorious Max

Victorious Max gokkast van NetEnt is een videoslot dat in een nieuw jasje is gegoten. Een Max-jasje welteverstaan. NetEnt heeft al meerdere gokkasten een nieuwe versie meegegeven waarbij de kans op grote winsten veel groter is dan in het normale spel. De prijzen vallen misschien wel minder vaak, maar als ze vallen… Victorious Max gokkast heeft als thema de oude Romeinen en er zijn 5 rollen, 3 rijen en 243 winmanieren.

Thema van Victorious Max

Het thema van Victorious Max gokkast is dus de tijd van toen het Romeinse leger nog in Europa heerste. Het is mooi uitgewerkt in het spel en de symbolen hebben dan ook allemaal met dit thema te maken. Er is niet veel veranderd aan het originele spel, maar dat was op zich ook helemaal niet nodig. Het Ceasar-symbool is het hoogst uitbetalende symbool en ook de generaal en de soldaten leveren je veel munten op. De gouden arend doet dienst als Wild-symbool. Het mooie is dat het ook in de plaats van een scattersymbool kan komen.

De Victorious Max features

Bij 3 of meer scatters op de rollen (de lauwerkrans) kom je in de free spins ronde terecht. Daarin worden al je winsten met x6 vermenigvuldigd, iets wat bij het originele spel maar x3 was. Dat is dus al meteen een lekker begin. Je krijgt bij 3 scatters 15 gratis spins, bij 4 stuks 20 gratis spins en bij 5 scatters 25 free spins.

Gokwijzer over Victorious Max van NetEnt

Als je een high roller bent dan zal Victorious Max gokkast van NetEnt je vast en zeker aanspreken. Je kunt hier dan ook echt fikse winsten mee behalen. De maximale winst per spin bedraagt 7000 keer je inzet, daar waar dat bij de vorige versie van het spel maar 1500 keer was. Verder blijft het thema leuk en goed uitgewerkt, dus was ons betreft staat niks je in de weg om deze gokkast te gaan spelen.

Victorious Max gokkast