Gokwijzer

Wings of Riches

Stap in een sprookjesachtig fantasieland op de Wings of Riches gokkast van NetEnt. Wings of Riches neemt je mee in een kleurrijke wereld van elfjes, kevers en donzige paardenbloemen. Er zijn Spreading Wilds en een gratis spinsronde met multipliers die kunnen oplopen tot winsten tot 400 keer je inzet met een enkele spin. Deze gokkast beschikt over vijf rollen, drie rijen en twintig vaste winlijnen. Winsten worden toegekend voor drie tot vijf overeenkomende symbolen op een winlijn (eventueel in combinatie met een wild) van links naar rechts. Het spel heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit met een uitbetalingspercentage van 96,63%.

Thema van Wings of Riches: elfjes in een fantasiewereld

De visuals en graphics van Wings of Riches gokkast zijn alles wat je kunt verwachten van een videoslot met een sprookjesthema. Heldere kleuren, weelderig groen en gigantische bloemen komen allemaal samen voor een feel-good sfeer. Op de rollen zien we qua symbolen elfjes, kevers en narcissen, terwijl een magische soundtrack een extra laag aan het spel toevoegt. In tegenstelling tot bij veel andere spellen staan er eens geen kaartsymbolen op de rollen. In plaats daarvan vind je er drie bloemen in blauwe, gele en rode kleuren, evenals blauwe en gele insecten en kevers. Deze betalen wat lager uit namelijk 1,25x tot 7,5x je inzet bij 5 op een rij. De beter uitbetalende symbolen zijn de vier elfjes in blauwe, groene, gele en rode kleuren. Bij vijf op een winlijn krijg je 25x tot 75x je inzet uitbetaald. Een donzige paardenbloem is het Wild-symbool, dat alleen op rol twee tot vier verschijnt en alle reguliere symbolen vervangt. De paarse libel is de scatter op dit slot.

Unieke bonus features

De lage maximale uitbetaling valt veel spelers een beetje tegen maar NetEnt gaf het spel nog wel een aantal functies mee die je wellicht voldoende geïnteresseerd houden om nog een paar extra spins te spelen. De spanning in het basisspel en bij de gratis spins zijn de paardenbloem-Wilds. Als deze landen, spreiden ze zich uit en maken ze twee tot vier extra wilds op willekeurige posities grenzend aan de oorspronkelijke Wild.

Het wordt nog wat interessanter als je drie of meer scatters ergens op de rollen in één draai raakt. Je krijgt dan namelijk free spins. Het zijn er overigens altijd 10, ook als je 4 of 5 scatters draaide. Tijdens de free spins krijg je wel bij twee of drie extra scatters respectievelijk 5 en 10 extra gratis spins. Verder zijn er nog twee extra's die een belangrijke rol spelen tijdens de hele ronde. Bij elke gratis draai zal er één paardenbloem Wild willekeurig op een positie op de rollen twee, drie en vier staan, zodat je meer verspreide wilds krijgt en meer kans op winst.

En het meest interessante is toch wel de win-multiplierladder aan de rechterkant van het spelvenster met x2-, x3-, x4- en x5-vermenigvuldigers. Je begint de ronde met x1 en elk vermenigvuldigingssymbool dat op rol vijf verschijnt, verhoogt dit naar het volgende niveau tot een maximum van x5, waarna het van de rol wordt verwijderd. Alle winsten worden vermenigvuldigd met de actieve vermenigvuldiger.

Wings of Riches gokkast gratis oefenen en spelen voor echt geld

Wil je ook de Wings of Riches gokkast gaan spelen? Als je nog niet direct echt geld wilt inzetten is het slim om te beginnen met het spelen van de demoversie op deze pagina. Daarna ga je dan voor echt geld bij een goksite die dit spel in het assortiment heeft spelen. Wings of Riches gokkast is bedacht en gemaakt door NetEnt dus je kunt in heel veel online casino’s terecht. Meld je aan als nieuwe speler en profiteer bovendien van extra bonusgeld om mee te spelen.

Gokwijzer over Wings of Riches van NetEnt

Over het algemeen ziet het spel er geweldig uit, maar dat is ook eerlijk gezegd direct het enige. De paardenbloem Wild die landt op rol drie of vier en verspreidt zich vervolgens naar de achterkant zonder verbinding te maken met rol één. Met als resultaat: een verliezende spin. Ook de vermenigvuldigingssymbolen in de gratis spins leken heel wat, maar gaan niet echt vaak en snel omhoog qua niveau. Dat zorgt ervoor dat het qua winstuitbetalingen wat teleurstellend gesteld is met deze gokkast. En zijn je de overeenkomsten met Butterfly Staxx 2 trouwens ook al opgevallen?

Wings of Riches gokkast