Gokwijzer

Aztec Idols

Houd je van spanning en avontuur? Aztec Idols is een spectaculair videoslot waar de mooiste schatten uit het Azteekse rijk centraal staan. Bij Aztec Idols liggen ze als het ware zo voor het oprapen. Het spel is ontwikkeld door Play'n Go en de volledige naam is: Rich Wilde and the Aztec Idols, wat gemakkelijk ook een filmtitel had kunnen zijn. Hoofdpersonage in dit videoslot is Rich Wilde, die je kunt vergelijken met de welbekende Indiana Jones.

Spelen op videoslot Aztec Idols
Als je Aztec Idols gaat spelen kun je inzetten op 1 of meerdere winlijnen, tot een maximum van 15 winlijnen. Als er twee of meer gelijke symbolen op een actieve lijn gevallen zijn - waarbij je kijkt vanaf de eerste linker reel - dan heb je prijs. De hoogte van de prijs is afhankelijk van het gevallen symbool. Maar er is meer want er zijn ook speciale bonusrondes, symbolen, free spins en andere interessante spelopties in dit videoslot verscholen. Speel het spel zelf en je merkt snel genoeg wat alle mogelijkheden zijn.

Duik de schatten van Aztec Idols in!
Wil je als echte avonturier schatten vinden zonder tegelijkertijd veel energie kwijt te zijn aan reizen en zoeken? Kom spelen op videoslot Aztec Idols en laat je meevoeren in de prachtige sfeer van dit spannende spel.

Aztec Idols gokkast