Gokwijzer

Berryburst MAX

Gokkast Berryburst Max van NetEnt is een videoslot met 5 rollen en 3 rijen. Het thema van deze gokkast is fruit en de toevoeging van Max in de naam houdt in dat het een verbeterde versie is van een al bestaande gokkast. In dit geval dus de reguliere Berryburst gokkast. Het verschil zit hem in de hogere variantie op de Max-gokkasten. Dat betekent dat je als speler meer risico neemt maar daardoor ook wel kans maakt op hogere winsten. Het uitbetalingspercentage is iets lager bij gokkast Berryburst Max dan bij de standaard Berryburst, namelijk 96,23%.


Thema en werking van gokkast Berryburst Max

Gokkast Berryburst Max is de opvolger van het welbekende Starburst en een speciale variant van het reguliere Berryburst. Er zijn geen winlijnen, maar je behaalt winst door middel van clusterpays: als je minimaal 5 aangrenzende dezelfde symbolen hebt op het grid, heb je prijs. Dat houdt bij Berryburst Max dan 1x je inzet in: iets dat bij de eerdere versie nog maar 0,5 keer je inzet bedroeg. Hoe meer aangrenzende symbolen je draait, hoe hoger de winsten uiteraard gaan zijn.


Bonusgames bij Berryburst Max

Er zijn geen echte extra bonusgames te spelen bij gokkast Berryburst Max. Maar er zijn wel respins mogelijk. Je moet dan een ijsblokje draaien op een van de rollen en die maakt dan de hele rij Wild. Als je dan een winnende combinatie hebt, blijft de Wild-reel nog een keer staan zodat je nog een keer kans maakt op een mooie prijs bij de respin.


Gokkast Berryburst Max: leuk om te spelen?

Als je puur voor de winst gaat, is BerryBurst Max een prima kast om te spelen. Maar verwacht geen hoogstandjes qua graphics, bonusspellen of andere randzaken. Het is en blijft gewoon een gokkast waarvan de rollen draaien. Het hoogst haalbare is een Wild op een of meer rollen, waarna je een respin krijgt. Aangezien de kans op grote winsten hier hoger is dankzij de hogere variantie, is dit ook een gokkast die vooral onder high rollers interessant gevonden wordt. Er is minder vaak kans op een winst, maar als je iets wint is de kans op een grote prijs wel groter.

Berryburst MAX gokkast