Gokwijzer

Grand Spinn Superpot gokkast

Grand Spinn Superpot gokkast van NetEnt beschikt over een progressieve jackpot en is een afgeleide van Grand Spinn. Eerlijk gezegd is het enige verschil dat er hier in plaats van gewone jackpots ook een progressieve jackpot aanwezig is, die de Superpot wordt genoemd. Waarmee de naam van de kast ook meteen verklaard is. De kast is ontworpen in de stijl van de fruitautomaten van vroeger. En ook al is er maar 1 winlijn, de nudges en multipliers maken het spelen op deze kast extra interessant.

Thema van Grand Spinn Superpot

De fruitautomaat is dus het hoofdthema van deze gokkast. Vergeet flitsende bonusgames en heel veel extra's: deze gokkast houdt het bij de basis. En daar is niks mis mee. De welbekende symbolen van de oude fruitautomaten komen in Grand Spinn Superpot gokkast allemaal terug. Dat wordt lekker nostalgisch gokken.

De Grand Spinn Superpot features

Als extra features heeft Grand Spinn Superpot naast de progressieve jackpot twee extraatjes ingebouwd. De Nudge-feature laat de rol na een winst nog een tikje omhoog of juist omlaag gaan. Waardoor je kans maakt op nog meer winsten. De Multiplier Wild zorgt niet alleen voor meer kans op een winst, die winst wordt daarbij ook nog eens met factor twee vermenigvuldigd.

Gokwijzer over Grand Spinn Superpot van NetEnt

Als je echt houdt van alleen maar naar draaiende rollen kijken zonder verdere bonusgames, dan is deze Grand Spinn Superpot gokkast echt een kast voor jou. Zeker als je je bedenkt dat de Multiplier Wild en de Nudge-feature voor mooie extra's kunnen zorgen. Zoek je naar iets meer spelspanning en leuke bonusgames, dan kun je misschien beter een ander spel kiezen. Of je moet geïntrigeerd zijn door het feit dat er een progressieve jackpot aanwezig is bij dit spel.

Grand Spinn Superpot gokkast